Hoeveel water moet ik drinken?

Het is goed om dagelijks voldoende water te drinken. In de regel wordt er gezegd dat je per dag 2 liter water moet drinken om af te kunnen vallen, om je lichaam gezond te houden en om beter in staat te zijn om spieren te kweken. Maar is 2 liter wel de juiste hoeveelheid?

Waarom moeten we water drinken?

We hebben al enkele redenen genoemd, maar er zijn nog veel meer voordelen te noemen van het drinken van voldoende water per dag. Zo zorgt dit water ervoor dat de gifstoffen uit het lichaam worden verwijderd, dat de organen goed blijven functioneren, dat overtollig natrium wordt teruggebracht en dat de spiercellen worden gehydrateerd. Daarnaast is het zo dat de vetopbouw in het lichaam wordt verminderd.

Bereken hoeveel water jij nodig hebt

We hebben niet allemaal dezelfde hoeveelheid water per dag nodig. Hieronder kan je een calculator vinden die voor jou berekent hoeveel water jij per dag moet drinken.Aanbevolen producten

Ontdek onze selectie van hoogwaardige voedingssupplementen, zorgvuldig gekozen om je krachttraining optimaal te ondersteunen. Elk supplement draagt bij aan jouw algehele welzijn, met essentiële voedingsstoffen die je helpen om je sportieve doelen te bereiken en je gezondheid te verbeteren.
Micellar Casein Perfection
Dé perfecte shake om voor het slapengaan te nemen, met 20 gram hoogwaardige micellaire caseïne eiwitten voor een gestage afgifte van langzaam verteerbare eiwitten gedurende de hele dag en nacht. Deze shake is rijk aan alle negen essentiële aminozuren, en is bovendien koolhydraatarm, suikerarm en laag in vet, waardoor het een ideale keuze is voor een gezonde levensstijl.
Crazy Nutrition Tri-Protein
TRI-PROTEIN van Crazy Nutrition brengt een unieke combinatie van 4 krachtige eiwitten samen, ontworpen om in drie verschillende fasen te worden verteerd. Met 24 gram aan natuurlijke, niet-GMO-eiwitten, biedt deze allesomvattende formule je de meest complete eiwitondersteuning die je nodig hebt voor je training en herstel.
deel dit artikel via
Facebook
Twitter
WhatsApp
Telegram
LinkedIn
Email
Vragen en Reacties
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Gerelateerde artikelen

Boost Je Kracht!

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief en til je training naar een hoger niveau! Ontvang exclusieve kortingen en het laatste nieuws direct in je inbox.