Updated Review: Testogen Supplement 2021

pic-testogen

Testogen Review

Testogen‘s eerste product review verscheen in 2016 op Krachttrainingen.com. Toen testen de redactie zelf de werking voor een periode van 12 weken. Kort samengevat: Testogen is een supplement welke op een veilige en verantwoorde wijze voor een natuurlijke verhoging van het testosteron level zorgt. In 2021 is Testogen nog steeds een toonaangevend supplement, en het is tijd geworden dat Team Krachttrainingen eens extra aandacht besteed aan een re-review van het product.

UPDATE: TESTOGEN heeft per Januari 2021 een nieuwe verpakking. De inhoud en werking is echter hetzelfde gebleven.

Nieuwe verpakking 2021

Oude verpakking 2020

Het Testogen supplement bevat enkel natuurlijke testosteron boosters in tegenstelling tot testosteron en steroïdehormoon injecties. Testogen heeft in de afgelopen jaren vele bodybuilders, krachttrainers en andere atleten waarbij kracht en weerstand een belangrijke factor zijn geholpen met het behalen van hun doelen. In deze review gaan we dieper in op het gebruik, werking, label en de ingrediëntenlijst van Testogen.

Wat is “TESTOGEN?

Testogen is een supplement welke wordt gebruikt voor de natuurlijke verhoging van het testosteron level. Testogen is een preworkout supplement in de vorm van een pil capsule met een complexe mix aan prestatiebevorderende ingrediënten. Deze complexe mix wordt snel in het lichaam opgenomen en helpt onder meer bij het ontwikkelen van spiermassagroei, het ervaren van explosieve kracht en een scherpe concentratie.

Hoe werkt “TESTOGEN“?

Testogen is een product speciaal ontwikkelt voor bodybuilders, krachttrainers en andere atleten waarbij kracht en weerstand een hoofdfactor zijn. Het Testogen supplement heeft een eenvoudige drievoudige werking. De hoofdkenmerken zijn als volgt:

 • Explosieve kracht en uithoudingsvermogen

  De complexe mix aan prestatiebevorderende ingrediënten zorgen voor een versnelde groei in spiermassa waardoor je langer en explosiever kunt trainen. Het hoge verbrandingsniveau zal je vetpercentage op een hoog tempo doen dalen.

 • Natuurlijk verhoging van het testosteron level

  Het verhogen van je testosteron level op een effectieve en geheel veilige manier met 100% natuurlijke ingrediënten.

 • Helpt tegen vermoeidheid, prikkelbaarheid en verlies van concentratie

  Blijf gemotiveerd en geconcentreerd tijdens een krachttraining of bodybuilding sessie. Concentratie is een belangrijke factor voor succes en continuïteit. Ervaar de positieve voordelen van een hoog testosteron tijdens zware en langdurige trainingen.

Ingrediëntenlijst “TESTOGEN

Hieronder de ingrediëntenlijst van het Testogen label.

Samenstelling
per dosering (4 pil capsules):
Gemiddelde hoeveelheid
in milligram:
Dagelijks %:
D Aspartic Acid 2000 mg *
Tribulus Terrestris (fruit extract) 300 mg *
Panax Genseng (root) 250 mg *
Fenugreek Extract (seeds) 200 mg *
Zinc 72 mg 97%
Pyridoxine Hydrochloride (B6) 56 mg 3280%
Riboflavin (B2) 20 mg 1428%
Calcium Pantothenate (B5) 12 mg 184%
Selenium 45.2 mcg 82%
Cholecalciferol (D3) 10 mcg 100%

Het “TESTOGEN” label

Hieronder een kopie van het originele supplement label.
testogen_label Klik op de afbeelding om het originele formaat te bekijken.

Hoe gebruik ik “TESTOGEN“?

Testogen is een all day workout supplement welke wordt geleverd in pil capsules. Elke tube verpakking Testogen heeft een inhoud van 120 pil capsules welke gelijk staat aan een maandvoorraad. Het supplement is eenvoudig te gebruiken, neem dagelijks 30 tot 45 minuten voorafgaand aan een krachttraining sessie (tijdens de preworkout maaltijd) vier Testogen pil capsules in. Neem de pil capsule bij voorkeur in met water of je pre-workout eiwitshake.

Waar kan ik “TESTOGEN” kopen?

Wil je Testogen zelf proberen? Testogen kun je morgen al thuis hebben door hier te klikken en het product te bestellen. Testogen is een 100% natuurlijk en legaal alternatief voor testosteron en steroïdehormoon. Ervaar zelf de explosieve kracht en bevordering van spiermassa groei.

Veelgestelde vragen & antwoorden

 

Voor wie is Testogen geschikt?

Iedere volwassen, oftewel ouder dan achttien, die graag zijn testosteron niveau wil opkrikken. TestoGen bevat natuurlijke testosteronboosters en geen mogelijk schadelijke geproduceerde steroïden. Het is populair onder mannen die graag aan bodybuilding doen, duurzame sporten, atleten van alle soorten, elke soort activiteit die kracht en uithoudingsvermogen vereist. Het is ook zeer effectief voor mannen met een afnemend libido en gerelateerde problemen in de slaapkamer.

Hoelang duurt het voordat het werkt?

Dit zal variëren, afhankelijk van de symptomen die worden veroorzaakt door laag testosteron en hoe serieus het is. Er kunnen binnen een week tekenen van verbetering zijn in uw humeur, focus en vitaliteit. Als u vooral interesse hebt in het ontwikkelen van spieren en kracht, zal dit niet zo snel gebeuren omdat dit tijd kost om op te bouwen, maar u kunt binnen een maand tot zes weken een verschil zien, aangenomen dat u zich houdt aan het trainingsprogramma.

Welke verbetering zal ik merken met testosteron niveau verhoging

Testogen zal uw lichaam en geest verbeteren, waardoor u zich goed voelt en er goed uitziet. De acht hoofdingrediënten werken samen om uw testosteronniveau omhoog te krikken, waardoor u meer kracht en uithoudingsvermogen zult hebben tijdens uw ontwikkeling van magere spiermassa zodat u zwaarder, sneller en langer kunt trainen. Overtollig lichaamsvet zal een ding uit het verleden zijn. Het verbetert uw liefdesleven door middel van een verhoogd libido en de mogelijkheid om beter te presteren! Andere voordelen omvatten een verbeterde focus en motivatie, een beter humeur en minder stress, zelfs een verlaging in cholesterol en bloeddruk.

Hoe weet ik of ik laag testosteron heb?

De gemakkelijkste manier om uw symptomen te controleren met behulp van deze pagina. Dit zal u een goed idee geven van uw huidige plek in het spectrum van testosteronniveaus, wat van invloed kan zijn op uw vereiste dosering TestoGen. U kunt ook een bloedtest laten doen, wat u een nauwkeurig resultaat zal geven betreffende uw testosteronniveau rond de tijd van de test. Hoe dan ook, het is nuttig om het regelmatig te laten controleren om eventuele veranderingen op te merken.

Help, ik ben een andere vraag!

Klik hier voor antwoorden op de 11 meest gestelde vragen of laat hieronder een reactie achter.

Updated review van Testogen supplement in 2020

5 reacties op “Updated Review: Testogen Supplement 2021”

 1. hey, ik heb een vraag. op dit moment ben ik ongeveer 2 maanden dag in dag uit aan het krachttrainen. ik zie wel wat vooruitgang maar eigenlijk niet zoveel als ik gehoopt had. ik raak uitgeput en ben vermoeid. opgeven wil ik ook niet, kan een supplement zoals testogen mij echt helpen?

  1. Beste Anthonio,

   Bedankt voor je reactie. Supplementen zoals Testogen kunnen je zeker helpen met de opgenoemde symptomen, hou er wel rekening mee dat zonder een gezond en gevarieerd voedingspatroon supplementen niet het optimale effect hebben. Overigens zou het verstandig zijn om enkele rustdagen per week aan te houden.

   Met sportieve groet,

   Team Krachttrainingen.com

 2. Beste,

  Ik heb nu enkele keren mijn testosteron laten controleren en het is telkens te laag, heeft iemand ervaring met Testogen? Is het veilig om te gebruiken. ect.

  Bijvoorbaat dank,

  Paul

  1. Beste Paul,

   Hartelijk bedankt voor je reactie. Testogen bevat enkel natuurlijke testosteron boosters in tegenstelling tot testosteron en steroïdehormoon injecties. Testogen zorgt dus op een veilige wijze voor een natuurlijke verhoging van het testosteron level.

   Met sportieve groet,

   Team Krachttrainingen.com

  2. Paul, ik gebruik Testogen een kleine 3 maanden en het heeft effect. Duurde voor mij wel een tijdje voordat de werking zichtbaar was in de metingen, kleine 6 tot 8 weken ~~ S.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *