Review: “D-BAL MAX”

D-Bal MAX is een snel reagerende mix van ingrediënten waardoor je ongelooflijke kracht en explosieve workouts ervaart resulterende in maximale spiergroei, kracht en performance. Kortom: alle voordelen van testosteron en steroïden zonder de negatieve bijwerkingen. In deze review gaan we dieper in op het gebruik, effecten en ingrediënten lijst van D-Bal MAX.

Wat is “D-BAL MAX”?

D-Bal MAX is een supplement welke wordt gebruikt als een natuurlijke vervanger voor testosteron en anabole steroïden. D-Bal MAX is een pre-workout supplement in de vorm van een pil met de prestatiebevorderende kwaliteitsingrediënten Pro BCAA complex, Wei-eitwitcomplex en 20-Hydroxyecdysterone. Deze super potente mix wordt snel in het lichaam opgenomen en helpt bij de groei van spiermassagroei, het ervaren van explosieve kracht zonder de negatieve bijwerkingen van anabole steroïden.

Hoe werkt “D-BAL MAX”?

D-Bal MAX transformeert het lichaam in de ultieme anabole omgeving om spiermassa te groeien en kracht prestaties te verbeteren. Het heeft een drievoudige werking:

 1. Verhoogt eiwitsynthese voor grotere en sterkere spieren

  Zonder eiwitsynthese bouw je simpelweg geen spiermassa op. Eiwitsynthese is het proces van repareren en heropbouwen van beschadigde spiervezels, veroorzaakt door intensieve krachttraining, resulterende in grotere en sterkere spieren. Met andere woorden, eiwitsynthese is wat jouw spieren sterk maakt en doen groeien. De combinatie van krachttraining en D-Bal MAX verhoogt het eiwitsynthese proces van het lichaam waardoor je snellere spiergroei en meer kracht ervaart.

 2. Verlaag serotonineniveau’s en verhoog de ATP-inhoud

  Tijdens een krachttraining sessie stijgen de serotonneniveau’s welke de perceptie van vermoeidheid doet toenemen. D-Bal MAX reduceert de hoeveelheid serotonine die jouw lichaam produceert, wat vermoeidheid tegengaat en waardoor jij langer kunt trainen. Een verhoging in ATP (adenosine trifosfaat) in de spieren, ook wel de energie-eenheid van cellen, verhoogt het energieniveau om jouw volledige, langere en explosieve workouts te laten uitvoeren.

 3. Boost testosteron en IGF-1-Niveau’s voor kracht toename

  Twee van de meest potente en natuurlijke voorkomende anabole hormonen in het lichaam; testosteron en IGF-1 (een insuline-achtige groeifactor) welke de sleutel zijn tot kracht en spiergroei. Testosteron staat bekend om zijn positieve effecten op kracht en spiergroei en IGF-1 veroorzaakt hyperplasia van de spieren, wat de groei van nieuwe, sterkere cellen bevordert in de spierweefsels. D-Bal MAX zorgt voor een boost in het natuurlijke testosteron en IGF-1-niveaus, waardoor ook jouw kracht en resultaten een boost krijgen.

 4. Ben je overtuigd? Klik hier voor meer informatie over D-Bal MAX

 

Ingrediëntenlijst “D-BAL MAX”

D-Bal MAX bestaat uit de volgende 100% prestatiebevorderende kwaliteitsingrediënten:

 1. Pro BCAA complex

  De bouwstenen van spierweefsel: Vertakte keten aminozuren zijn cruciaal om een gespierde lijf te krijgen. Deze essentiële zuren zijn zo veelzijdig dat ze een positieve invloed hebben op bijna elk aspect van krachttraining waaronder explosieve kracht en weerstand tegen vermoeidheid. Ze verhogen de snelheid van eiwitsynthese ter bevordering van spiermassa groei, geven energie af aan spierweefsel voor krachtige workouts en reduceren serotonineniveaus om uithoudingsvermogen te boosten voor een langere en effectievere workout. Het Pro BCAA complex zorgt er tevens voor dat de vetverbranding en het metabolisme versnellen en spierpijn verminderen.

 2. Wei-eitwitcomplex

  Wei-eiwitcomplex heeft een hoge biologische waarde, dit zorgt ervoor dat wei-eiwit top resultaat afgeeft als het gaat om het voeden van spiermassa. Het wei-eiwitcomplex in D-Bal MAX zorgt ervoor dat jouw spieren goed gevoed blijven gedurende de dag, wat helpt om spiergroei te behouden en maximaliseren.

 3. 20-Hydroxyecdysterone

  Een natuurlijk plantextract met anabolische prestatiebevorderende effecten, gewoonlijk een plantensteroïde genoemd. Het verhoogt de eiwitsynthese, stikstofretentie en ATP-inhoud van de spieren, waardoor je een driedubbele dosis ervaart voor een turboboost bij het kweken van spiermassa. Een Russisch onderzoek heeft aangetoond dat de effecten van 20-Hydroxyecdysterone zo krachtig zijn, dat het een groter anabolisch effect heeft op contractiele eiwitten van spieren dan Dianabol zelf. Contractiele eiwitten zijn de krachtfactor van spiercontractie, met andere woorden, 20-Hydroxyecdysterone zorgt ervoor dat uw spieren harder werken tijdens workouts.

 4. Ben je overtuigd? Klik hier voor meer informatie over D-Bal MAX

 

Samenstelling “D-BAL MAX”

 

D-Bal MAX samenstelling
per dosering (1 pil capsule):
Gemiddelde hoeveelheid
in milligram:
2-(carbomimidoyl-methyl-amino) acetic acid 500 mg
Whey Protein Concentrate 100 mg
Isoleucine 100 mg
Valine 100 mg
20-Hydroxyecdysterone 75 mg
Leucine 25mg 25 mg
DHEA 25 mg

Het “D-BAL MAX” label

Hieronder kun je het originele label van D-BAL Max vinden.
dbalmax_label
Klik op de afbeelding om het originele formaat te bekijken.

Hoe gebruik ik “D-BAL MAX”?

D-Bal MAX is een pre-workout supplement welke wordt geleverd in pil capsules. Elke tube verpakking D-Bal MAX heeft een inhoud van 45 pil capsules, twee tubes staan gelijk aan een maandvoorraad. Het supplement is eenvoudig te gebruiken, neem drie maal daags voorafgaand aan een maaltijd één D-Bal MAX pil capsule in of drie D-Bal MAX pil capsules in één keer in. Neem de pil capsule(s) bij voorkeur in met water of je pre-workout eiwitshake.

Waar kan ik “D-BAL MAX” kopen?

Wil je D-Bal MAX zelf proberen? D-Bal MAX kun je morgen al thuis hebben door hier te klikken en het product te bestellen. D-Bal MAX is een 100% natuurlijk en legaal alternatief voor testosteron en anabole steroïden. Ervaar zelf de explosieve kracht en bevordering van spiermassa groei.

deel dit artikel via
Facebook
Twitter
WhatsApp
Telegram
LinkedIn
Email
Vragen en Reacties
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Gerelateerde artikelen

Boost Je Kracht!

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief en til je training naar een hoger niveau! Ontvang exclusieve kortingen en het laatste nieuws direct in je inbox.