Whey proteïne is een onmisbaar supplement voor krachttrainers. Dit supplement stimuleert het herstel van de spieren en draagt daarbij bij aan de opbouw hiervan. Enkel sporters met een eiwitrijk dieet krijgen vaak voldoende proteïne binnen. Met een normaal voedingspatroon is dit doorgaans niet zo, waardoor een aanvulling onmisbaar is. Whey proteïne staat bekend als de snelst opneembare bron van proteïne. In dit artikel beoordelen we de Supreme Whey van het merk Body Supplies.

Hoe moet ik dit product gebruiken?

Wanneer je voor Whey proteïne kiest, dien je de shake dagelijks in te nemen. Vaak nemen sporters hun eerste shake na het ontbijt, waarbij één maatschep (+/- 28 gram) voldoende is. Je kunt het poeder mixen met water of melk. Na een training kan een sporter een tweede shake nemen, om het herstel van de aangetaste spieren te bevorderen. Een shake alleen is vaak niet voldoende. Combineer de shakes met proteïnerijke voedingsmiddelen. Denk aan vlees, vis en eieren. Een combinatie van shakes en proteïnerijke voedingsproducten optimaliseert de spieropbouw, waardoor je lichaam sneller in vorm komt. Wanneer je te weinig eiwitten binnen zou krijgen, zou je afvallen. Niet alleen je vet neemt hierdoor af, ook je spieren. Let hier goed op!

Productinformatie over Supreme Whey

In vergelijking met andere eiwitproducten bevat Supreme Whey geen goedkope eiwitbronnen. Dit product bevat enkel Whey-concentraat van een hoge kwaliteit, voor een optimaal herstel na trainingen. Body Supplies geeft aan dat het product voor 79,8% uit eiwitten bestaat. Houd er rekening mee dat goedkopere supplementen vaak een veel minder hoog percentage aan eiwitten hebben, of ingrediënten van een minder hoge kwaliteit gebruiken. Dit komt de staat van je spieren niet ten goede! Wij kiezen zodoende voor Supreme Whey van Body Supplies.

Smaak en ervaring van Supreme Whey

Naast een goede werking, is ook een goede smaak een must voor veel sporters. Supreme Whey van Body Supplies wordt in de smaken chocolade, banaan, aardbei en vanille aangeboden. De shake heeft een subtiele smaak, in vergelijking met de shakes van veel andere producenten. Zelfs wanneer je niet van zoete shakes houdt, zijn deze smaken aan te raden. Je kunt ook voor een shake zonder smaak kiezen, namelijk: naturel. Tijdens het mixen valt op dat het poeder niet klontert, wat logischerwijs erg fijn is. Om de smaak van de shake te optimaliseren raden we je aan het poeder met melk of amandelmelk te combineren.

Conclusies over Supreme Whey van Body Supplies

Kortom, met Supreme Whey van Body Supplies kies je voor een lekker smakende shake voor een eerlijke prijs. De shake is door zijn subtiele smaak goed te combineren met een smoothie. Door de hoge kwaliteit van de proteïne wat gebruikt is, zal deze shake een positieve bijdrage leveren aan het herstel en de opbouw van spieren. Wil je meer weten over Supreme Whey van Body Supplies? Klik dan hier voor alle benodigde informatie en het bestellen van deze shake!

Waar kan ik Supreme Whey kopen?

Wil je Whey Supreme zelf proberen? Whey Supreme kun je morgen al thuis hebben door hier te klikken en het product te bestellen.

deel dit artikel via
Facebook
Twitter
WhatsApp
Telegram
LinkedIn
Email
Vragen en Reacties
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Gerelateerde artikelen

Boost Je Kracht!

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief en til je training naar een hoger niveau! Ontvang exclusieve kortingen en het laatste nieuws direct in je inbox.