Review: BodyLab24 Meal Replacement

Steeds meer mensen maken gebruik van maaltijdsvervangers om gezonder te leven en sneller af te vallen. Door gebruik te maken van maaltijdvervangers weet je precies wat je binnen krijgt. Dit maakt een maaltijdvervanger een ideale aanvulling op je dieet.

In deze beoordeling testen we de Bodylab24 Meal Replacement. Het merk staat garant voor een hoge kwaliteit en scherpe prijzen. Lees snel verder over deze #1 maaltijdvervanger van Bodylab!

Hoe moet ik deze maaltijdvervanger gebruiken?

De Bodylab24 maaltijdvervanger wordt in poedervorm geleverd. Met dit poeder kun je heel eenvoudig een heerlijke shake maken! Het poeder dient gemixt te worden met 400 milliliter water of melk. Veel mensen drinken de shake op het moment dat zij normaalgesproken een maaltijd zouden nuttigen. Denk aan het ontbijt of de lunch. Het is echter niet zo dat deze shake een volledige maaltijd kan vervangen. Zo doe je er verstandig aan om de shake te combineren met groente en fruit. Een maaltijdvervanger kun je als een aanvulling op dit dieet zien. Het is zodoende onverstandig om alle maaltijden te vervangen voor deze shakes.

De ingrediënten van de Bodylab24 maaltijdvervanger

Een van de onderscheidende kenmerken van de Bodylab24 maaltijdvervanger is het gebruik van natuurlijk havermeel. Daarbij worden er verschillende hoogwaardige eiwitbronnen aan de shake toegevoegd. Denk hierbij aan whey en melkeiwit! Naast de eiwitten en vezels die in de shake worden gebruikt, bevat de shake een uitgebreid complex van vitaminen en mineralen. Zo kun je met een energiek gevoel aan de dag beginnen. Om het afvallen te bevorderen en je lichaam in vorm te houden, is de maaltijdvervanger laag in suikers en hoog in proteïne. Maar liefst 40 gram per 100 gram van deze shake bestaat uit proteïne!

Smaak en ervaring van deze shake

De Bodylab24 Meal Replacement wordt in verschillende smaken aangeboden. Zo kun je onder meer voor de smaken vanille, chocolade, banaan en yoghurt & framboos kiezen. De smaken zijn goed en van nature romig. Daarbij proef je de kleine stukjes havermout die in de shake verwerkt zitten. Wij raden je aan om de shakemix met melk te combineren, al heeft de shake ook in een combinatie met water een prima smaak. Als alternatief voor melk zou je rijstmelk kunnen gebruiken. Rijstmelk is geschikt voor sporters met lactose-intolerantie. De shake zal een hongergevoel doen laten verdwijnen, wat ideaal is voor mensen die proberen af te vallen.

Conclusies over deze maaltijdvervanger

We kunnen concluderen dat deze maaltijdvervanger zeer goed van smaak is, een hoge kwaliteit heeft en voor een scherpe prijs gekocht kan worden. Zo leef je niet alleen gezonder, maar bespaar je ook! In een verpakking van 960 gram zitten 16 shakes.

Interesse? Klik hier voor meer informatie en om te shoppen!
Gebruik de kortingscode “T18” bij het bestellen voor 10% korting.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *