Review: Bodylab24 BCAA Poeder

pic-bcaareview

BCAA Powder is een puur product waar geen smaakstoffen of kleurstoffen aan toe zijn gevoegd. De poeder bestaat uit bijna 100% BCAA’s. In de poeder vind je eiwitten die afkomstig zijn uit hoogwaardige bronnen, meervoudige koolhydraten met een natuurlijk karakter, CLA en kokosolievetten. Door deze unieke combinatie binnen dit pure product zijn de spieren in staat om na een intensieve training sneller te herstellen, en daarnaast zorgt de poeder ervoor dat de spiermassagroei bevorderd wordt.

Hoe moet ik BCAA powder gebruiken?

BCAA Powder heeft vrijwel geen smaak en lost gemakkelijk en volledig op in water of in vruchtensap. Er wordt voor de dosering onderscheid gemaakt tussen de dagen waarop je traint en de dagen waarop je niet traint. Je kunt een theelepel van de poeder door je water of vruchtensap mengen. Houd je vervolgens aan het volgende:

  • Dagen waarop je wél traint:
    Neem de BCAA Powder een half uur voor je training in en direct na de training.
  • Dagen waarop je niet traint:
    Neem twee doseringen van de BCAA Powder en verdeel de inname over de dag.

Uiteraard is het belangrijk om ook je levensstijl goed gezond te houden. Zorg voor een goede voeding als basis en vul dit aan met BCAA Powder.

Waarom BCAA Powder?

BCAA Powder biedt je veel voordelen. Op de eerste plaats is dit poeder volledig puur en zijn er geen onnodige extra’s aan toegevoegd. Daarnaast krijg je per dosis maar liefst 5000 mg BCAA’s binnen. Dit is een bijzonder hoge dosering, waardoor je ook optimaal resultaat merkt, terwijl het toch ook volledig veilig in gebruik is. Je proeft de poeder niet, waardoor het ook zeker niet vervelend is om in te nemen. Er zitten eiwitten, koolhydraten en gezonde vetten in om het product zeer compleet en optimaal effectief te maken. Hierdoor is het een uitstekend product om de spiermassa sterker te maken en de spieren sneller te laten herstellen na intensieve trainingen. Hieronder volgt een overzicht van de basis ingrediënten en hun voordelen.

Koolhydraten

In BCAA Powder zitten koolhydraten om ervoor te zorgen dat de energie goed en vooral ook geleidelijk aan wordt verdeeld. Daarnaast zijn er in koolhydraten diverse belangrijke vitaminen en mineralen aanwezig.

Eiwitten

Eiwitten zijn er ook meer dan voldoende te vinden in de BCAA Powder. Deze bouwstoffen zorgen ervoor dat de spiermassa sterker wordt, ofwel groeit, en dat de spieren zich makkelijker en sneller herstellen na een training.

VettenM

In de BCAA Powder zit zowel CLA als vetten die afkomstig zijn uit kokosolie. Veel krachttrainers geven de voorkeur aan deze vetbronnen.

Aminozuren

In BCAA’s zitten aminozuren die vallen onder de zogenaamde essentiele aminozuren. Het zijn er drie in totaal, namelijk L-Valine, L-Isoleucine en L-Leucine. Deze aminozuren dragen bij aan het opbouwen van spierweefsel en zorgen er daarnaast ook voor dat ontwikkelde spiermassa behouden blijft.

De BCAA Powder ingrediënten

Per dosering van 5 gram (5000 mg) vind je:

  • 1246 mg L-Valine
  • 1246 mg L-Isoleucine
  • 2492 mg L-Leucine

Waar kan ik BCAA Powder kopen?

Als je de BCAA Powder direct hier bestelt, dan kan je er al op heel korte termijn je voordeel mee gaan doen. Natuurlijk bestel je altijd tegen een scherpe prijs en heb je de garantie op een absolute topkwaliteit.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *