Review: BodyLab Pure Muscle Gainer

mass-gainer

Wat is “Pure Muscle Gainer”?

De Pure Muscle Gainer shake van BodyLab is een zeer uitgebalanceerde combinatie van meervoudige koolhydraten, eiwitten en goede vetten welke bijdraagt aan de groei van spiermassa en het ondersteunen van spier herstel na een training. De samenstelling bestaat uit natuurlijke, meervoudige koolhydraten met eiwitten uit hoogwaardige bronnen en vetten uit kokosolie en CLA.

Hoe gebruik ik “Pure Muscle Gainer”?

Het gebruik van de Pure Muscle Gainer is vrij simpel, je selecteert aan de hand van je lichaamsgewicht de juiste verhouding voor een shake (zie ook de tabel hieronder). Als de Pure Muscle Gainer in een andere dosering beter in je voedingsschema past kun je van de onderstaande doseringstabel afwijken.

Gewicht Hoeveelheid Melk of Water
Tot 90 kg 120gr 300ml
91-105 kg 135gr 350ml
106-120 kg 150gr 400ml

Meng Pure Muscle Gainer met water of (magere/volle) melk voor de optimale smaak beleving. Gebruik voor het mixen een shakebeker of een blender. Neem 1-3 shakes verdeeld over de dag ter aanvulling van de dagelijkse voeding.

Waarom BodyLab Pure Muscle Gainer?

BodyLab behoort tot de absolute Nederlandse top merken als het aankomt op voedingssupplementen voor krachttraining. De Pure Muscle Gainer van BodyLab is één van de beste bulk shakes welke speciaal ontwikkelt is ter ondersteuning van in spiermassa aankomen en herstellen. In de Pure Muscle Gainer zitten behalve eiwitten ook koolhydraten en gezonde vetten welke vaak achterwege blijven in de traditionele eiwitshakes. Hieronder volgt een samenvatting van de basis ingrediënten van de Pure Muscle Gainer:

Koolhydraten

Pure Muscle Gainer van BodyLab bevat de koolhydratenbronnen haver en boekweit. Deze 100% natuurlijke ingrediënten zorgen voor een mooie structuur en smaakverhouding. Havet en boekweit zorgen voor een geleidelijke verdeling van energie en bevatten van nature diverse vitaminen en mineralen.

Eiwitten

Pure Muscle Gainer bevat maar liefst 35% eiwitten afkomstig uit whey, micelair casein, erwten en soja. Eiwit is een bouwstof welke bijdraagt tot de groei van spiermassa en het ondersteunt het herstel van de spiermassa na training.

Vetten

De koolhydratenbron haver bevat van nature omega vetten, daarbij bevat de Pure Muscle Gainer CLA en kokosolie. Dit zijn vet bronnen die bij veel krachttrainers de voorkeur hebben.

BodyLab Pure Muscle Gainer ingrediënten

Gemiddelde voedingswaarden
per dosering (1 maatschep / 30 gram):
Gemiddelde voedingswaarden
per 100 gram:
464 Kj / 111 Kcal 1558 Kj / 371 Kcal
Vet 2,0 gram Vet 6,5 gram
waarvan verzadigd 0,7 gram waarvan verzadigd 2,2 gram
Koolhydraten 13,9 gram Koolhydraten 46,3 gram
waarvan suikers 1,2 gram waarvan suikers 4,0 gram
Vezels 2,3 gram Vezels 7,8 gram
Eiwitten 10,6 gram Eiwitten 35,3 gram
Zout 0,12 gram Zout 0,40 gram

Waar kan ik BodyLab Pure Muscle Gainer kopen?

Wil je Pure Muscle Gainer zelf proberen? Pure Muscle Gainer kun je morgen al thuis hebben door hier te klikken en het product te bestellen. Ervaar zelf de smaaksensaties: banaan, aardbei, vanille of chocolade om spierherstel te bevorderen en in spiermassa te groeien!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *