Wil je graag leren hoe je in gewicht aankomen kan? Wanneer de titel jouw aandacht heeft getrokken, dan is de kans groot dat je ziek en moe bent van het feit dat de getalletjes op de weegschaal niet hoger worden. Je leeft misschien al op het dieet bestaande uit patat en pizza, maar jouw snelle stofwisseling brandt het gewoon af. In een wereld die geobsedeerd is in het verliezen van zoveel mogelijk gewicht – ben jij juist geïnteresseerd in gewichtstoename.

Ben jij moe van al die mensen die je vertellen hoe je in gewicht moet toenemen? Mooi. Het is tijd om te stoppen om te luisteren naar al die napraters. Als je ondergewicht heb, dan is de eerste stap om te begrijpen dat je met andere regels te maken krijgt. Je moet out-of-the –box denken. Ongeacht wat anderen nou eigenlijk zeggen, het is echt wel mogelijk om een indrukwekkende lichaamsbouw te bereiken.

Als je al zover bent gekomen met lezen, dan is de kans groot dat je bereid bent om je stofwisseling te overbelasten, zodat je spieren kunnen groeien. Het is tijd om de periode achter te laten waarin je mager wordt genoemd. Volg deze eenvoudige stappen en wees niet verbaasd als je binnen de eerste vier weken zwaarder in gewicht bent geworden door spiermassagroei.

1. Verdubbel je eten

Een van de meest praktische stappen om je gewichtstoename te bevorderen is door dubbel zoveel te eten. Ga van twee sneetjes brood naar vier sneetjes brood. Eet geen handvol noten, maar eet twee keer een handvol nootjes. Eet je slechts twee lepels eiwitpoeder, maak daar dan vier van. In korte tijd ontwikkel jij de onderontwikkelde lichaamsdelen door tot een gespierd lichaam.

2. Leef voor eten

Natuurlijk weet je dat je elke 2-3 uur moet eten, maar hoe goed voer jij dat nou eigenlijk uit? Zorg ervoor dat er een timer afgaat om de 2 en 1/2 uur, zodat je de gewoonte inburgert om nooit meer een minuutje later te eten. Zet de pieper pas uit wanneer je kaken in beweging zijn gesteld en niet eerder!

Zorg ervoor dat je jouw eerste maaltijd binnen 15-30 minuten eet nadat je wakker wordt – absoluut geen minuut later. De eerste maaltijd van de dag moet altijd bestaan uit echt en natuurlijk eten om je lichaam te overspoelen met kwalitatieve voedingsstoffen. Hiervoor moet je je soms even inzetten. Je besteedt meer tijd in de supermarkten, meer tijd in het bereiden van het eten en ook meer tijd in het schoonmaken van de keuken.

3. Gebruik BIG servies

Wil je eruit zien als een hulk, eet dan als een bulk. Denk je dat een hulk van kleine borden eet? Echt niet. Wanneer jij groot en sterk wilt worden, moet je grotere hoeveelheden voeding naar binnen werken. Dus zorg voor BIG servies. Drink van een BIG beker, eet uit een BIG kom en eet van een BIG bord. Omring jezelf met een BIG uitrusting. Wanneer je moeite hebt om een grote maaltijd naar binnen te werken, lijkt een maaltijd klein op een groot bord. Hiermee hou jij je brein voor de gek en kan je meer voeding naar binnen werken.

4. Eet calorierijke voeding

Om gewichtstoename te bereiken moet je je focussen op calorierijke voedingsmiddelen die bomvol goede voedingsstoffen zitten. Vermijd voedingsmiddelen met lege calorieën. Dit betekent dat er weinig tot geen voedingswaarde in zitten. Waarom zou je een 500-calorie plus maaltijd verorberen die vol geladen is met vet en suiker. Deze maaltijden doen je niet goed, maar maken je alleen maar traag en ongezond. Eet in plaats daarvan hoge calorische maaltijden vol met langzaam vrijkomende koolhydraten, eiwitten, vetten, vitaminen, mineralen en vezels.

5. Drink een drank vol koolhydraten en proteïne

Hoe moeilijk is het om te genieten van een calorierijk drankje tijdens een krachttraining? Mix simpelweg een drankje met een 2:1 verhouding van koolhydraten tot eiwit met een liter water. Je hebt meteen een paar honderd extra calorieën binnen op de dag. Drink zo’n proteïne shake vol koolhydraten voor, tijdens en na de krachttraining en de kilo’s vliegen eraan. Gebruik deze eettechniek alleen wanneer je zeer intensief traint.

6. Leef met het motto: stop nooit met eten

Duw jezelf naar een nieuw niveau. Eet meer, het liefst de hele dag. In het begin voelt het alsof je moet overgeven, maar maak je geen zorgen. Dit gaat over. Je lichaam went aan de grote hoeveelheden eiwitrijke en calorierijke voeding. Je zal in gewicht aankomen, je spieren zullen groeien en je metabolisme zal aanzienlijk verbeteren.

Aanbevolen producten

Ontdek onze selectie van hoogwaardige voedingssupplementen, zorgvuldig gekozen om je krachttraining optimaal te ondersteunen. Elk supplement draagt bij aan jouw algehele welzijn, met essentiële voedingsstoffen die je helpen om je sportieve doelen te bereiken en je gezondheid te verbeteren.
CN Mass Trainer
De MASS GAINER van Crazy Nutrition is een krachtige formule met 488 calorieën, 40 gram eiwit en 55 gram zuivere koolhydraten, ontworpen om snel spiermassa op te bouwen. Deze gebalanceerde mix stimuleert effectieve gains zonder de ongemakken van schommelende bloedsuikerspiegels, gasvorming of een opgeblazen gevoel.
Crazy Nutrition Tri-Protein
TRI-PROTEIN van Crazy Nutrition brengt een unieke combinatie van 4 krachtige eiwitten samen, ontworpen om in drie verschillende fasen te worden verteerd. Met 24 gram aan natuurlijke, niet-GMO-eiwitten, biedt deze allesomvattende formule je de meest complete eiwitondersteuning die je nodig hebt voor je training en herstel.
TestoPrime
TestoPrime, een volledig natuurlijke testosteronbooster, bevordert zowel fysieke als mentale energie. Deze krachtige formule helpt bij het verbranden van ongewenst vet, het opbouwen van spieren en draagt bij aan een verbeterd zelfvertrouwen en algehele stemming.
deel dit artikel via
Facebook
Twitter
WhatsApp
Telegram
LinkedIn
Email
Vragen en Reacties
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Gerelateerde artikelen

Boost Je Kracht!

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief en til je training naar een hoger niveau! Ontvang exclusieve kortingen en het laatste nieuws direct in je inbox.