Voor het krijgen van een 6-pack moet je net voldoende eten binnen krijgen, waardoor je slank blijft en geen vetlaag over houdt. Dat is een hele kunst, dus hoe pak je dat eigenlijk aan? Een 6-pack krijgen? In dit artikel volgen een aantal tips.

Laat sausjes staan

Een onbewuste zonde, maar het is van grote invloed op je vetmassa: sausjes. Je doet algauw sausjes door je eten. Mayonaise bij de patat. Ketchup bij het vlees. Zelfs je salade kan je ‘verpesten’ door er een of ander sausje met veel suikers er door heen te smijten.

Betekent dit dat je nooit meer je eten op smaak kan brengen? Dat niet. Maar je doet er beter aan om kruiden te gebruiken of zelf je sausje te maken. Zo voorkom je onnodig veel calorieën en blijft je eten toch op smaak!

Eet zo puur mogelijk

Probeer zo puur mogelijk te eten. Het eten wat regelrecht uit een pak komt of een fast food restaurant is vaak niet zo calorie arm als dat het lijkt. Kijk daarom altijd goed naar de bewerking en maak liever je eten zelf. Zo voorkom je de zogenoemde verborgen calorieën.

Houd je aan je dieet

We zijn algauw geneigd om ietsje pietsje van het dieet af te wijken. We pakken toch nog eenmaal per dag die ongezonde koek of we blijven toch nog wekelijks een bezoek brengen aan een fast food restaurant. Houd je aan een plan. Jij wilt een 6-pack krijgen. Zorg ervoor dat je die krijgt. Leer lekker en gezond te koken en eet tot je vetmassa is verdwenen. Je krijgt er iets moois voor terug: een 6-pack.

Alcohol is uit den boze

Als je denkt dat je gewoon alcohol kan drinken, dan heb je het bij een verkeerd einde. De term bierbuik is niet voor niks ontstaan. Alcohol heeft de verkeerde voedingsstoffen en houden je buik ver weg bij die 6-pack vandaan. Dus wil je een 6-pack krijgen? Vermijd wijn, gemixte dranken en al helemaal zoete dranken.

Wil je een 6-pack krijgen? Dat vraagt discipline, doorzettingsvermogen en soms een beetje verdriet. Je moet eten laten staan die je normaal zou willen eten, maar je krijgt er wel een mooi wasbord voor terug!

deel dit artikel via
Facebook
Twitter
WhatsApp
Telegram
LinkedIn
Email
Vragen en Reacties
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Gerelateerde artikelen

Boost Je Kracht!

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief en til je training naar een hoger niveau! Ontvang exclusieve kortingen en het laatste nieuws direct in je inbox.