Een goed eiwitsupplement behoort tot één van de meest krachtigste wapens in het arsenaal van elke atleet. Een eiwitsupplement voorziet in een snel verteerbare bron van aminozuren. Deze aminozuren helpen bij het aanvullen van voedingswaardes en dragen bij aan het repareren en herstellen van je spieren. Het stimuleert ook de eiwitsynthese, het proces waarmee de spieren groter en sterker groeien!

Het toevoegen van supplementen voor spiermassagroei dragen bij aan het verbeteren van een krachttraining en leidt uiteindelijk tot grotere winst. Om het maximale effect voor spiermassagroei uit de sportvoedingssupplement te verkrijgen, is het essentieel dat jouw sportvoedingssupplementen afgestemd worden op je individuele behoeften. Richt je op de sportvoedingssupplementen voor krachttrainingen die het beste bij jou passen. Combineer het sportvoedingssupplement met een krachtige eiwitsupplement en je krijgt de beste resultaten voor spiermassagroei.

Creatine

Lifters weten dat wanneer je de krachttraining naar een hoger niveau wilt tillen, het toevoegen van eiwitsupplementen een must is. Deze spier opbouwende, en kracht-verbeterende sportvoedingssupplementen zijn zeer effectief en ontzettend veilig.

Beoefenaars van een explosieve sport hebben enorm veel baat bij creatine. Creatine is verantwoordelijk voor het voldoen van een bliksemsnel aanbod aan energie. Deze energie is vaak hard nodig tijdens explosieve arbeid, zoals een training of bij gewichtheffen. De training wordt verbeterd doordat creatine de fosfaat brandstoftank (waar je lichaam de eerste secondes energie vandaan haalt) in de spieren wordt vergroot. Door het sportvoedingssupplement creatine toe te voegen aan je voeding, kun je niet alleen langer trainen, ook het herstel na je krachttraining gaat sneller.

Het combineren van creatine en een eiwitsupplement leidt tot superieure verbeteringen in je trainingen. Gedurende de work-outs worden de extra nutriënten verschaft die nodig zijn om te herstellen. Deze combinatie aan sportvoedingssupplementen helpt je om je trainingsprogramma zo effectief mogelijk te maken en dat leidt tot een snellere spiermassagroei.

Klik hier om Creatine te kopen

BCAA

BCAA’s zijn nauw betrokken bij de regulatie van eiwitsynthese. Dit betekent dat de BCAA’s helpen bij de reparatie en herstel van je spieren na een krachttraining. BCAA’s kunnen ook zeer nuttig zijn om je work-out intensiteit te verbeteren, terwijl je immuunsysteem op peil blijft. Dit maakt dit sportvoedingssupplement tot een heilzame aanvulling op een inspannende training. Je verkrijgt meer energie, sneller herstel en een grotere aandeel aan je eiwitsynthese.

Klik hier om BBCA te kopen

Beta alanine

Tijdens een intensieve trainingssessie, hoopt je lichaam waterstofionen op. Hierdoor wordt de pH van het bloed verlaagd en dat leidt tot vermoeidheid. Vermoeidheid wordt bijna als een ‘ziekte’ gezien tijdens een workout. Beta-alanine helpt bij het behouden van de voorraad aan carnosine. Carnosine dient als pH buffer tijdens een intensieve training en vermindert de vermoeidheid.

Bodybuilders, sprinters en iedere andere topsporter kan voordelen behalen uit dit sportvoedingssupplement. Beta-alanine gaat vermoeide gevoelens tegen. De laatste reps, sets of sprintjes kun jij dan nog aan. Voeg er een eiwitsupplement aan toe en je minimaliseert de benodigde hersteltijd van je spieren. Je bent klaar voor de volgende workout, voordat je het door hebt. Dit betekent meer trainingen, meer spiermassagroei, betere resultaten!

Klik hier om Beta alanine te kopen

Beta-hydroxy beta-methylbutyrate (HMB)

Het consumeren van genoeg eiwit gedurende een calorie-tekort leidt tot een lange weg van herstel. Je kunt overwegen om HMB aan de mix toe te voegen. HMB is een bijproduct van leucine. Het aminozuur is verantwoordelijk voor het stimuleren van de eiwitsynthese. Toch is het doel van dit sportvoedingssupplement niet per se om spiergroei te stimuleren. HMB is een sportvoedingssupplement dat het vet vermindert, met behoud van de spiermassa. Tevens helpt het bij een sneller herstel van de spieren. Combineer HMB met een eiwitsupplement en je verkrijgt betere resultaten voor de spiermassagroei.

Klik hier om HMB te kopen

deel dit artikel via
Facebook
Twitter
WhatsApp
Telegram
LinkedIn
Email
Vragen en Reacties
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Gerelateerde artikelen

Boost Je Kracht!

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief en til je training naar een hoger niveau! Ontvang exclusieve kortingen en het laatste nieuws direct in je inbox.