Hoeveel creatine wordt er aanbevolen?

Ook creatine is belangrijk voor bodybuilders en vaak wordt er dan ook een combinatie gemaakt tussen eiwitten en creatine om een optimaal resultaat te behalen. Creatine is een aminozuur dat energie levert aan de spieren, dan bijdraagt aan het groeien van de spieren en dat ervoor zorgt dat de spieren sterker worden. Met de creatine rekenmachine kan je de aanbevolen hoeveelheid creatine voor jou persoonlijk berekenen.

Wat doet creatine?

Creatine vergroot en versterkt de spieren door er energie aan te leveren. Daarnaast draagt creatine ook bij aan het verhogen van de botdichtheid, aan een vermindering van oxidatieve stress en aan het verbeteren van het glucosemetabolisme. De aanbevolen hoeveelheid creatine wordt berekend op basis van het lichaamsgewicht.

Langdurig gebruik

Veel sporters beginnen met een wat hogere dosis voor de eerste vijf tot zeven dagen van het gebruik, om de hoeveelheid vervolgens terug te brengen naar een kleinere hoeveelheid voor het zogenaamde onderhoud. Dit is niet noodzakelijk en slechts optioneel. Het is vooral belangrijk om je goed te houden aan de aanbevolen hoeveelheid voor een optimaal resultaat. Creatine kan voor onbepaalde tijd worden ingenomen zonder risico’s, in de juiste dosis. Met de eenvoudige online rekenmachine kan je jouw persoonlijke aanbevolen hoeveelheid creatine berekenen.Aanbevolen producten

Ontdek onze selectie van hoogwaardige voedingssupplementen, zorgvuldig gekozen om je krachttraining optimaal te ondersteunen. Elk supplement draagt bij aan jouw algehele welzijn, met essentiële voedingsstoffen die je helpen om je sportieve doelen te bereiken en je gezondheid te verbeteren.
Ultimate CRN-5 Creatine
De geavanceerde CRN-5-creatineformule van Crazy Nutrition combineert vijf soorten creatine, waardoor je geniet van optimale spierhydratie, verbeterde prestaties en effectieve ondersteuning bij de opbouw, het herstel en de reparatie van spieren.
deel dit artikel via
Facebook
Twitter
WhatsApp
Telegram
LinkedIn
Email
Vragen en Reacties
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Gerelateerde artikelen

Boost Je Kracht!

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief en til je training naar een hoger niveau! Ontvang exclusieve kortingen en het laatste nieuws direct in je inbox.