Creatine inname berekenen

post-creatine-bereken

Hoeveel creatine wordt er aanbevolen?

Ook creatine is belangrijk voor bodybuilders en vaak wordt er dan ook een combinatie gemaakt tussen eiwitten en creatine om een optimaal resultaat te behalen. Creatine is een aminozuur dat energie levert aan de spieren, dan bijdraagt aan het groeien van de spieren en dat ervoor zorgt dat de spieren sterker worden. Met de creatine rekenmachine kan je de aanbevolen hoeveelheid creatine voor jou persoonlijk berekenen.

Wat doet creatine?

Creatine vergroot en versterkt de spieren door er energie aan te leveren. Daarnaast draagt creatine ook bij aan het verhogen van de botdichtheid, aan een vermindering van oxidatieve stress en aan het verbeteren van het glucosemetabolisme. De aanbevolen hoeveelheid creatine wordt berekend op basis van het lichaamsgewicht.

Langdurig gebruik

Veel sporters beginnen met een wat hogere dosis voor de eerste vijf tot zeven dagen van het gebruik, om de hoeveelheid vervolgens terug te brengen naar een kleinere hoeveelheid voor het zogenaamde onderhoud. Dit is niet noodzakelijk en slechts optioneel. Het is vooral belangrijk om je goed te houden aan de aanbevolen hoeveelheid voor een optimaal resultaat. Creatine kan voor onbepaalde tijd worden ingenomen zonder risico’s, in de juiste dosis. Met de eenvoudige online rekenmachine kan je jouw persoonlijke aanbevolen hoeveelheid creatine berekenen.

Creatine Inname Berekenen

Gewicht

Waar kan ik het beste creatine kopen?

Hieronder laten wij je enkele webshops zien met de hoogste kwaliteit creatine. Deze producten kun je vrijwel direct bestellen via de link vermeld onder ieder product. Zo kan je snel aan de slag.

 1. pic-creatine-creapure

  Creapure Creatine

  De meest zuivere creatine met de beste werking. De resultaten die je met Creapure® creatine zult behalen zijn sterker. Creapure® Creatine is een van de beste keuzes voor spiergroei & spierkracht.
  Klik hier om CreaPure te bestellen

 2. pic-creatine-bodylab

  Creatine Bodylab24

  Bodylab24 Creatine Powder is pure creatine monohydraat poeder. Geheel smaakloos en zeer goed oplosbaar. Zuivere vorm van Creatine monohydrate. Dit product bevat geen hulpstoffen.
  Klik hier Creatine Bodylab24 te bestellen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *