Veel supplementen werken goed op zichzelf. Maar combineer supplementen en ze zullen nog effectiever zijn! Ontdek welke supplement combinaties jou een stap dichterbij jouw doel brengen.

Pindakaas en jam. Frietjes en ketchup. Films en popcorn. Natuurlijk kan je de een zonder de ander hebben, maar waarom? Deze combinatie maakt het alleen maar beter.

Hetzelfde geldt voor supplement combinaties! Wil je het eenvoudig houden en het beste uit elke aankoop krijgen? Overweeg dan om deze supplement combinaties te consumeren!

Beste supplement combinatie voor grootte en kracht: Creatine + Beta-Alanine

Creatine staat bekend om zijn vermogen voor het vergroten van de spierkracht en -grootte. Creatine wordt veel gebruikt door bodybuilders, atleten en iedere andere sporter die wil profiteren van de vele voordelen van dit supplement. Door prachtige supplement combinaties te maken met deze high-intensity performance booster beta-alanine kan je jouw resultaten aanzienlijk verbeteren.

Creatine vult jouw fosfreatine (PCr) voorraden aan, zodat je harder kan trainen en sneller herstelt na een training. Beta-alanine verhoogt het niveau aan carnosine, welke bijdraagt aan het opslaan van waterstofionen. Hierdoor kan je nog net langer door trainen, voordat je spieren verzuren.

Deze supplementcombinatie verbetert niet alleen jouw trainingen, maar vergroot ook je spiermassa en verlaagt je lichaamsvet.

Waar te kopen? Creatine koop je hier en Beta-Alanine koop je hier.

Beste supplement combinatie voor herstel: Caseïne + Probiotica

Het langzaam te verteren proteïne caseïne staat bekend om z’n vermogen om jouw lichaam te voorzien van een stabiele stroming aan aminozuren. Deze aminozuren dragen bij aan spiergroei en spierherstel. Voor veel mensen verbetert probiotica ook de opname van voedingsstoffen en verloopt de vertering beter. Maak een prachtige supplement combinatie van deze twee en je ervaart minder spierpijn na de training en je herstelt veel sneller.

Bij een onderzoek aan de Universiteit van Tampa, verdeelden onderzoekers mannelijke gewichtslifters onder in twee groepen. Eén groep gebruikte alleen caseïne, terwijl de andere groep caseïne plus probiotica consumeerde. Aan het eind van het onderzoek bleek dat de gewichtslifters die een combinatie van caseïne en probiotica consumeerden, minder spierpijn hadden en veel sneller herstelden.

Waar te kopen? Caseïne koop je hier en Probiotica koop je hier.

Beste supplement combinatie voor focus: Cafeïne + L-Theanine

Cafeïne wordt veel gebruikt op gewone kantoordagen voor focus. Combineer dit supplement met L-theanine en je haalt er nog meer voordeel uit. Namelijk meer energie, meer focus, betere alertheid en meer ontspanning. L-theanine zorgt er namelijk voor dat de alfa-golfactiviteit verlaagt, waardoor je hersenen ontspannen en alert zijn tegelijkertijd.

Waar te kopen? Cafeïne koop je hier en L-Theanine koop je hier.

Beste supplement combinatie voor gewichtsverlies: Groene Thee Extract + Cafeïne

Vetverlies supplementen bevatten met enige regelmaat cafeïne. Cafeïne zorgt voor een boost aan energie en stimuleert het vetverlies tijdens een work-out.

Hoewel deze resultaten op zichzelf al indrukwekkend zijn, kan het nog indrukwekkender worden. Voeg het primaire ingrediënt groene thee-extract, EGCG eraan toe. Dat versnelt jouw metabolisme nog meer, waardoor er meer calorieën in dezelfde tijd worden verbrand.

Waar te kopen? Groene Thee Extract koop je hier en Cafeïne koop je hier.

deel dit artikel via
Facebook
Twitter
WhatsApp
Telegram
LinkedIn
Email
Vragen en Reacties
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Gerelateerde artikelen

Boost Je Kracht!

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief en til je training naar een hoger niveau! Ontvang exclusieve kortingen en het laatste nieuws direct in je inbox.