Met dit exclusieve trainingsschema van Krachttrainingen.com train je de bil & buikspieren met hoge intensiviteit, het uitvoeren van het trainingsschema duurt slechts 18 minuten per dag en je krijgt er levenslang resultaat voor terug. Let op: Dit is een intensief bil & buikspieren trainingsschema! Lees hieronder meer informatie over de voordelen van trainen met hoge intensiviteit.

Hoge intensiteit trainingsschema

Trainen met hoge intensiviteit is een effectieve routine waarbij je bij het dagelijks aanhouden optimaal resultaat boekt. In deze routine wordt iedere oefening 30 seconden uitgevoerd en drie keer herhaald. Iedere set wordt weer opgesplitst met één oefening voor de buikspieren en één oefening voor de bilspieren. Hierdoor kunnen de bilspieren even rusten als je aan de buikspieren werkt, en andersom, waardoor de training steeds beweging van het de voorkant en de achterkant van het lichaam afwisselt voor een sterker resultaat.

De afwisseling tussen de spiergroepen

De constante afwisseling tussen de buik en bilspieren zorgt ervoor dat de spiergroepen steeds even rust krijgen tussen de oefeningen, hierdoor zullen deze sneller versterken, juist door die extra rustmomenten na een hoge intensiviteits-oefening. Dit zorgt ervoor dat je makkelijker in staat bent om 110% procent te geven aan de training van iedere afzonderlijke spiergroep per oefening in plaats van 100 procent, en zo bijvoorbeeld verzuring kunt voorkomen.

Het trainingsschema

Voor de workout kun je het schema met oefeningen aanhouden:

Buikspieren / Billen (hoge intensiteit)

 1. Jumping Spider Plank
  30 seconden
 2. Reverse Lunge Skip
  30 seconden
 3. Neem 30 seconden rust en ga door met:
 4. Walk Out Burpee
  30 seconden
 5. Lying Leg Raise
  30 seconden
 6. Neem 30 seconden rust en ga door met:
 7. Side Plank
  30 seconden
 8. Squat Jump
  30 seconden
 9. Neem 3 minuten rust, en herhaal de ronde nog twee keer.
deel dit artikel via
Facebook
Twitter
WhatsApp
Telegram
LinkedIn
Email
Vragen en reacties
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Gerelateerde artikelen

Boost Je Kracht!

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief en til je training naar een hoger niveau! Ontvang exclusieve kortingen en het laatste nieuws direct in je inbox.