Hier is een grove schatting van hoeveel calorieën een gemiddelde persoon zal verliezen tijdens een van de laatste fitness rages.

Maak je klaar om te bewegen! Fris je fitness routine op door enkele van de laatste fitnesslessen uit te proberen, welke je aan het bewegen en zweten moeten krijgen. Dus hoeveel calorieën kun je verbranden door het volgen van deze lessen? Natuurlijk, iedereen heeft een ander lichaam; maar we hebben een grove schatting van hoeveel calorieën een gemiddeld persoon zal verliezen tijdens een van deze workouts.

Circuittraining

Circuittraining biedt een geweldige manier om zowel kracht en cardio oefeningen te mixen door deelnemers geregeld te laten rouleren tussen oefeningen. Met deze snelle workout kun je verwachten om ongeveer 570 calorieën per uur te verbranden.

Kickboksen

Kickboksen vereist dat je elke spier in je lichaam gebruikt en de meeste mensen kunnen dan ook verwachten 500 tot 800 calorieën per sessie te verbranden. Nou dat hakt er wel in!

Bikram Yoga

Dit wordt ook vaak “hete yoga” genoemd. Bikram Yoga vindt plaats in een ruimte die verhit is tot 40 graden Celsius. Gebruikmakend van 26 verschillende poses, wordt dit gezien als een van de meest uitdagende vormen van yoga. Maar het harde werken betaalt zich wel terug, beoefenaars kunnen verwachten ongeveer 1,000 calorieën per sessie te verliezen.

Piloxen

Boxen en Pilates combinerend, verlengt deze leuke workout je lichaamsframe en voegt hij hieraan de voordelen van cardio training toe. Je kunt per sessie ongeveer 800 calorieën kwijtraken.

Zumba

Deze leuke, Latijns Amerikaans geïnspireerde workout vereist dat je met de muziek mee beweegt. Dansers verbranden ongeveer 500 calorieën in een gemiddelde sessie.

Spinning

Raak gemotiveerd door deze stationaire fietsles waarin je door zogenaamde bergen en dalen fietst. Terwijl je benen en hart pompen, kun je ongeveer 700 calorieën per sessie achterlaten.

Onthoud dat je vooraf spreekt met je dokter of gezondheids-professional om er zeker van te zijn dat je gezond genoeg bent voor fysieke activiteiten.

Aanbevolen producten

Ontdek een selectie van hoogwaardige producten, variërend van essentiële voedingssupplementen tot onmisbare trainingsaccessoires. Elk product is zorgvuldig gekozen om je krachttraining te ondersteunen en je algehele welzijn te bevorderen.
NP Natuurlijke Fatburner
De natuurlijke fatburner van Natuurlijk Presteren, met zijn unieke en complexe samenstelling, is speciaal ontwikkeld om je lichaam effectief te ondersteunen bij gewichtsverlies. Deze formule zorgt voor gewichtsreductie zonder een opgejaagd of onrustig gevoel.
Crazy Nutrition Tri-Protein
TRI-PROTEIN van Crazy Nutrition brengt een unieke combinatie van 4 krachtige eiwitten samen, ontworpen om in drie verschillende fasen te worden verteerd. Met 24 gram aan natuurlijke, niet-GMO-eiwitten, biedt deze allesomvattende formule je de meest complete eiwitondersteuning die je nodig hebt voor je training en herstel.
deel dit artikel via
Facebook
Twitter
WhatsApp
Telegram
LinkedIn
Email
Vragen en reacties
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Gerelateerde artikelen

Boost Je Kracht!

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief en til je training naar een hoger niveau! Ontvang exclusieve kortingen en het laatste nieuws direct in je inbox.