Krachttraining schema voor spiermassa

muscular male back

Kracht trainen voor spiermassa! Een introductie…

Wil je snel spiermassa opbouwen? Dit doe je met een zo hoog mogelijk gewicht en een laag aantal reps (repetitions/herhalingen). Wij hebben voor jou een goede full-body schema gebouwd zodat jij direct kunt beginnen met het opbouwen van spiermassa met deze schema.

Krachttraining schema voor spiermassa.

Klik op een oefening voor meer informatie over deze oefening, inclusief een video hoe je deze uit kunt voeren. Wij raden je aan om deze oefeningen te combineren met jog- en/of hardloop sessies.

Spiermassa Schema

Bench Press
4 sets, 8 repetitions (borstspieren)

Cable Crunches
4 sets, 8 repetitions (buikspieren)

Upright Row
4 sets, 8 repetitions (biceps)

Triceps Pushdown
4 sets, 8 reps (triceps)

Pulldown Behind The Neck
4 sets, 8 reps (rugspieren)

Squats
4 sets, 8 reps (bovenbenen)

Wat heb ik nodig om te beginnen met trainen?

Hieronder laten wij je enkele producten zien die of een absolute vereiste óf heel gunstig zijn voor iedereen die begint met trainen. Deze producten kun je vrijwel direct bestellen via de link vermeld onder ieder product. Zo kan je snel aan de slag!

 1. koop-halters

  Halters

  Een dumbbell set, oftewel halters, zijn een absolute vereiste voor het beginnen met trainen. De meeste oefeningen in het bovenstaande schema maken gebruik van dumbbells. Deze makkelijk verstelbare gewichtset is ideaal voor zowel mannen én vrouwen.
  Klik hier om halters te bestellen.

 2. koop-whey

  Whey Protein

  Wei-proteïnen staat bekend als het #1 voedingssupplement over de hele wereld. Het bevat een volledige hoeveelheid van alle essentiële aminozuren die men nodig heeft. Het is een ideale bron van eiwitten, wat hoog nodig is voor iedere krachttrainer.
  Klik hier om whey protein te bestellen.

 3. koop-handschoenen

  Fitness Handschoenen

  Training gloves, oftewel fitness handschoenen zijn een goede optie voor zowel mannen en vrouwen die serieus trainen en hun handen hierbij goed willen beschermen. Ook bieden de handschoenen een comfortabele en stevige grip en voorkomen eelt.
  Klik hier om fitness handschoenen te bestellen.

 4. Testo Prime

  TestoPrime

  TestoPrime is een natuurlijk voedingssupplement dat ontworpen is om de testosteronniveaus van mannen te verhogen. Het supplement bevat een combinatie van krachtige ingrediënten, waaronder d-asparaginezuur, panax ginseng, ashwagandha-extract, fenegriek en meer.
  Klik hier om TestoPrime te bestellen.

2 reacties op “Krachttraining schema voor spiermassa”

  1. Beste Joost,

   Als beginner is het aanbevolen twee tot drie per week het schema uit te voeren, let op: altijd tenminste één rustdag tussen de trainingsdagen houden. Hoeveel weken is heel persoonlijk, als het te gemakkelijk wordt kun je kiezen of gewichten verhogen, of het trainingsschema aanpassen.

   Met sportieve groet,
   Krachttrainingen.com

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *