Krachttraining schema voor gevorderden

Krachttraining voor gevorderden!

Kracht trainen voor gevorderden! Een introductie…

Veel gevorderden denken hun doel te kunnen bereiken zonder schema. Ook al weet je de oefening, is het alsnog een goed idee om een schema af te gaan in plaats van zomaar trainen. Wij hebben een full-body schema voor je gemaakt die je zeker zult helpen je lichaam in zijn geheel goed op te bouwen.Krachttraining schema voor gevorderden.

Klik op een oefening voor meer informatie over deze oefening, inclusief een video hoe je deze uit kunt voeren. Wij raden je aan om deze oefeningen te combineren met jog- en/of hardloop sessies. Hardlopen is de beste manier om je benen mooi en strak te maken als je thuis traint. Ook is het iets dat je altijd kan doen, waar dan ook.

Gevorderden Schema

Bench Press
4 sets, 8 repetitions (borstspieren)

Barbell Bent-Over Row
4 sets, 8 repetitions (rugspieren)

Front Press
4 sets, 8 repetitions (delts, traps)

Deadlifts
3 sets, 8 reps (rugspieren, bilspieren)

Squats
4 sets, 8 reps (rugspieren)

Crunches
4 maal tot je niet meer kunt (buikspieren)


Bereik nog meer resultaat met Online Personal Training

Met een persoonlijk trainingsschema en voedingsschema op maat bereik je gegarandeerd resultaat. Laat de specialisten van Krachttrainingen.com jou helpen je doelen sneller te bereiken. Klik hier voor meer informatie over het Online Personal Training programma.


Wat heb ik nodig om te beginnen met trainen?

Hieronder laten wij je enkele producten zien die of een absolute vereiste óf heel gunstig zijn voor iedereen die begint met trainen. Deze producten kun je vrijwel direct bestellen via de link vermeld onder ieder product. Zo kan je snel aan de slag!

 1. koop-halters

  Halters

  Een dumbbell set, oftewel halters, zijn een absolute vereiste voor het beginnen met trainen. De meeste oefeningen in het bovenstaande schema maken gebruik van dumbbells. Deze makkelijk verstelbare gewichtset is ideaal voor zowel mannen én vrouwen.
  Klik hier om halters te bestellen.

 2. koop-whey

  Whey Protein

  Wei-proteïnen staat bekend als het #1 voedingssupplement over de hele wereld. Het bevat een volledige hoeveelheid van alle essentiële aminozuren die men nodig heeft. Het is een ideale bron van eiwitten, wat hoog nodig is voor iedere krachttrainer.
  Klik hier om whey protein te bestellen.

 3. koop-handschoenen

  Fitness Handschoenen

  Training gloves, oftewel fitness handschoenen zijn een goede optie voor zowel mannen en vrouwen die serieus trainen en hun handen hierbij goed willen beschermen. Ook bieden de handschoenen een comfortabele en stevige grip en voorkomen eelt.
  Klik hier om fitness handschoenen te bestellen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *