Krachttraining schema voor beginners

Krachttraining voor beginners!

Kracht trainen voor beginners! Een introductie…

Heb je nog geen ervaring met kracht trainen? Dat is geen probleem. Wij leren je de eerste stappen maken richting een mooie en gezonde lichaam en hiervoor heb je niets anders nodig dan een lidmaatschap bij de sportschool. Kun je nog niet naar de sportschool, dan suggesteren wij de thuis trainen schema.

Een personal trainer aanschaffen is duur, dát weten wij. Daarom is het verstandiger en goedkoper om zelf een aantal dingen zelf te leren zodat je geheel zelfstandig aan de slag kan. Een trainer zal ook niet alles weten over je lichaam, dat weet alleen jij zelf!

Krachttraining schema voor beginners.

Klik op een oefening voor meer informatie over deze oefening, inclusief een video hoe je deze uit kunt voeren. Wij raden je aan om deze oefeningen te combineren met jog- en/of hardloop sessies. Hardlopen is de beste manier om je benen mooi en strak te maken als je thuis traint. Ook is het iets dat je altijd kan doen, waar dan ook.

Beginners Schema

Push Ups
4 maal tot je niet meer kunt (borstspieren)

Sit Ups
4 maal tot je niet meer kunt (buikspieren)

Dumbbell Curl
4 sets, 10 repetitions (biceps)

Triceps Pushdown
4 sets, 10 reps (triceps)

Bent Over Raise
4 sets, 10 reps (rugspieren)

Squats
4 sets, 10 reps (bovenbenen)


Wat heb ik nodig om te beginnen met trainen?

Hieronder laten wij je enkele producten zien die of een absolute vereiste óf heel gunstig zijn voor iedereen die begint met trainen. Deze producten kun je vrijwel direct bestellen via de link vermeld onder ieder product. Zo kan je snel aan de slag!

 1. koop-halters

  Halters

  Een dumbbell set, oftewel halters, zijn een absolute vereiste voor het beginnen met trainen. De meeste oefeningen in het bovenstaande schema maken gebruik van dumbbells. Deze makkelijk verstelbare gewichtset is ideaal voor zowel mannen én vrouwen.
  Klik hier om halters te bestellen.

 2. koop-whey

  Whey Protein

  Wei-proteïnen staat bekend als het #1 voedingssupplement over de hele wereld. Het bevat een volledige hoeveelheid van alle essentiële aminozuren die men nodig heeft. Het is een ideale bron van eiwitten, wat hoog nodig is voor iedere krachttrainer.
  Klik hier om whey protein te bestellen.

 3. koop-handschoenen

  Fitness Handschoenen

  Training gloves, oftewel fitness handschoenen zijn een goede optie voor zowel mannen en vrouwen die serieus trainen en hun handen hierbij goed willen beschermen. Ook bieden de handschoenen een comfortabele en stevige grip en voorkomen eelt.
  Klik hier om fitness handschoenen te bestellen.

 4. Testo Prime

  TestoPrime

  TestoPrime is een natuurlijk voedingssupplement dat ontworpen is om de testosteronniveaus van mannen te verhogen. Het supplement bevat een combinatie van krachtige ingrediënten, waaronder d-asparaginezuur, panax ginseng, ashwagandha-extract, fenegriek en meer.
  Klik hier om TestoPrime te bestellen.

3 reacties op “Krachttraining schema voor beginners”

 1. Hallo,
  Ik veronderstel dat ik ook een halterbankje nodig heb om oefeningen met dumbells te doen?
  Het aanbod is echter heel groot.
  Wat is een degelijk bankje?

  Mvg
  Luc

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *