Een introductie

Deze schema is speciaal samengesteld voor mensen met een zittend beroep. Langdurige sessies in een kantoor of thuis zitten is slecht voor de gezondheid. Deze schema is split body, wat betekend dat het is ingedeeld in boven en onderlichaam. Het is een 2-daagse schema, die je makkelijk kunt uitbreiden naar 3-4 keer per week, door de schema te herhalen. Met deze schema train je het hele lichaam, maar de focus ligt op de core (buikspieren/onderrug). Met een sterke core leer je ook automatisch om recht te zitten, wat op een lange duur problemen voorkomt met jouw rug.

Krachttraining schema voor mensen met een zittend beroep

Klik op een oefening voor meer informatie over deze oefening, inclusief een video hoe je deze uit kunt voeren. Wij raden je aan om deze oefeningen te combineren met jog- en/of hardloop sessies. Een goede conditie is belangrijk in het leger, en met hardlopen kan je ook het beste overtollig vet kwijtraken.

Zittend Beroep Dag 1
(Upper Body/Core)

Bench Press
4 sets, 8 herhalingen

Deadlift
4 sets, 8 herhalingen

Dumbbell Shoulder Press
4 sets, 8 herhalingen

Hanging Knee Raise
4 sets, 12-14 herhalingen

Barbell Bent-Over Row
4 sets, 8 herhalingen

Plank
4 sets, 45 seconden

Zittend Beroep Dag 2
(Lower Body/Core)

Squats
4 sets, 8 herhalingen

Lunges
4 sets, 8 herhalingen

Leg Press
4 sets, 8 herhalingen

Jackknife
4 sets, 12-14 herhalingen

Burpee
4 sets, 8 herhalingen

Back Extension
4 sets, 8 herhalingen

Aanbevolen producten

Ontdek een selectie van hoogwaardige producten, variërend van essentiële voedingssupplementen tot onmisbare trainingsaccessoires. Elk product is zorgvuldig gekozen om je krachttraining te ondersteunen en je algehele welzijn te bevorderen.
Intensive Pre-Train
De INTENSIVE PRE-TRAIN-formule is een geavanceerde pre-workout, samengesteld met een unieke mix van 13 krachtige ingrediënten. Deze formule is speciaal ontworpen om atleten van elk niveau te voorzien van de nodige energie, focus en drive voor topprestaties, keer op keer.
Crazy Nutrition Tri-Protein
TRI-PROTEIN van Crazy Nutrition brengt een unieke combinatie van 4 krachtige eiwitten samen, ontworpen om in drie verschillende fasen te worden verteerd. Met 24 gram aan natuurlijke, niet-GMO-eiwitten, biedt deze allesomvattende formule je de meest complete eiwitondersteuning die je nodig hebt voor je training en herstel.
Ultimate CRN-5 Creatine
De geavanceerde CRN-5-creatineformule van Crazy Nutrition combineert vijf soorten creatine, waardoor je geniet van optimale spierhydratie, verbeterde prestaties en effectieve ondersteuning bij de opbouw, het herstel en de reparatie van spieren.
deel dit artikel via
Facebook
Twitter
WhatsApp
Telegram
LinkedIn
Email
Vragen en Reacties
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Gerelateerde schema's

Boost Je Kracht!

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief en til je training naar een hoger niveau! Ontvang exclusieve kortingen en het laatste nieuws direct in je inbox.