Een introductie

Deze schema is speciaal samengesteld voor politie agenten en toekomstige wet handhavers. Het is een 3-daagse schema, die je kan uitbreiden naar vier of vijf dagen door de schema’s opnieuw uit te voeren die het beste bij jou passen. Deze schema is traint het hele lichaam, maar vooral de core (buikspieren/onderrug). Een sterke core helpt veel bij zelf-verdediging en is ook gunstig bij achtervolgingen.

Krachttraining schema voor politie

Klik op een oefening voor meer informatie over deze oefening, inclusief een video hoe je deze uit kunt voeren. Wij raden je aan om deze oefeningen te combineren met jog- en/of hardloop sessies. Hardlopen is ideaal voor de Politie en daarmee kan je ook het beste overtollig vet mee kwijtraken.

Politie Schema Dag 1
(Borst/Armen/Buikspieren)

Bench Press
4 sets, 8 herhalingen

Close-Grip Push-Ups
4 sets, 10-12 herhalingen

Incline Dumbbell Bench Press
4 sets, 8 herhalingen

Jackknife
4 sets, 14-16 herhalingen

Preacher Curl
4 sets, 8 herhalingen

Side Crunches
4 sets, 12-14 herhalingen

Politie Schema Dag 2
(Rug/Schouders/Buikspieren)

Wide-Grip Pull-Up
25 herhalingen

Deadlifts
4 sets, 8 herhalingen

Russian Twist
4 sets, 12-14 herhalingen

Dumbbell Shoulder Press
4 sets, 8 herhalingen

Hanging Knee Raise
4 sets, 12-14 herhalingen

Dumbbell Bent-Over Row
4 sets, 8 herhalingen

Politie Schema Dag 3
(Been/Billen/Buikspieren)

Squats
4 sets, 8 herhalingen

Dumbbell Stepping Lunge
4 sets, 8 herhalingen

Leg Press
4 sets, 8 herhalingen

Plank
4 sets, 45 seconden

Standing Calf Raise
4 sets, 8 herhalingen

Cross Crunch
4 sets, 12-14 herhalingen

Aanbevolen producten

Ontdek een selectie van hoogwaardige producten, variërend van essentiële voedingssupplementen tot onmisbare trainingsaccessoires. Elk product is zorgvuldig gekozen om je krachttraining te ondersteunen en je algehele welzijn te bevorderen.
Intensive Pre-Train
De INTENSIVE PRE-TRAIN-formule is een geavanceerde pre-workout, samengesteld met een unieke mix van 13 krachtige ingrediënten. Deze formule is speciaal ontworpen om atleten van elk niveau te voorzien van de nodige energie, focus en drive voor topprestaties, keer op keer.
Crazy Nutrition Tri-Protein
TRI-PROTEIN van Crazy Nutrition brengt een unieke combinatie van 4 krachtige eiwitten samen, ontworpen om in drie verschillende fasen te worden verteerd. Met 24 gram aan natuurlijke, niet-GMO-eiwitten, biedt deze allesomvattende formule je de meest complete eiwitondersteuning die je nodig hebt voor je training en herstel.
Ultimate CRN-5 Creatine
De geavanceerde CRN-5-creatineformule van Crazy Nutrition combineert vijf soorten creatine, waardoor je geniet van optimale spierhydratie, verbeterde prestaties en effectieve ondersteuning bij de opbouw, het herstel en de reparatie van spieren.
deel dit artikel via
Facebook
Twitter
WhatsApp
Telegram
LinkedIn
Email
Vragen en Reacties
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Gerelateerde schema's

Boost Je Kracht!

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief en til je training naar een hoger niveau! Ontvang exclusieve kortingen en het laatste nieuws direct in je inbox.