Wij zoeken guest bloggers!

Wij zoeken guest bloggers

Ben jij een blogger met passie voor krachttraining, voeding en een gezonde lifestyle of wil jij dat graag worden? Krachttrainingen.com biedt jou een unieke kans! Je schrijft unieke blog posts voor ons in ruil voor promotie van je website, diensten en social media kanalen. Onderaan elk artikel of blog dat je schrijft, wordt een korte biografie inclusief links naar je website en social media kanalen weergegeven! Heb je interesse? Lees hieronder alle details zoals de voordelen en vereisten.

Voor wie?

Guest bloggen is voor iedereen die werkzaam is in de fitness- en gezondheidsbranche. Denk aan Instagram coaches, personal trainers, fysiotherapeuten, voedingsdeskundigen, fitgirls en fitboys. Als jij een passie voor sport hebt, kom jij in aanmerking.

Voordelen

Bloggen voor ons heeft veel voordelen. Het groeien van je social media following, meer bezoekers trekken naar je website of je naamsbekendheid laten groeien. Daarnaast geven wij ook een do-follow link welke jouw rankings in Google omhoog brengt.

Vereisten

Uiteraard zijn er ook een aantal vereisten. Je blog posts moeten unieke content bevatten en door jou geschreven zijn. Daarnaast moet je ook je eigen korte biografie schrijven en heb je reeds een eigen website of social media kanaal in bezit. Vul bij verdere interesse het onderstaande formulier in voor meer informatie.

Vul het onderstaande formulier in voor meer informatie

Naam*:


E-mail*:


Website*:


Beroep*:


Motivatie*:


Commentaar: