Review: Testogen

pic-testogen

Review: “TESTOGEN

Testogen zorgt op een veilige wijze voor een natuurlijke verhoging van het testosteron level. Het Testogen supplement bevat enkel natuurlijke testosteron boosters in tegenstelling tot testosteron en steroïdehormoon injecties. Testogen is populair onder bodybuilders, krachttrainers en andere atleten waarbij kracht en weerstand een hoofdfactor zijn. In deze review gaan we dieper in op het gebruik, werking, label en de ingrediëntenlijst van Testogen.

Wat is “TESTOGEN?

Testogen is een supplement welke wordt gebruikt voor de natuurlijke verhoging van het testosteron level. Testogen is een preworkout supplement in de vorm van een pil capsule met een complexe mix aan prestatiebevorderende ingrediënten. Deze complexe mix wordt snel in het lichaam opgenomen en helpt onder meer bij het ontwikkelen van spiermassagroei, het ervaren van explosieve kracht en een scherpe concentratie.

Hoe werkt “TESTOGEN“?

Testogen is een product speciaal ontwikkelt voor bodybuilders, krachttrainers en andere atleten waarbij kracht en weerstand een hoofdfactor zijn. Het Testogen supplement heeft een eenvoudige drievoudige werking. De hoofdkenmerken zijn als volgt:

 • Explosieve kracht en uithoudingsvermogen

  De complexe mix aan prestatiebevorderende ingrediënten zorgen voor een versnelde groei in spiermassa waardoor je langer en explosiever kunt trainen. Het hoge verbrandingsniveau zal je vetpercentage op een hoog tempo doen dalen.

 • Natuurlijk verhoging van het testosteron level

  Het verhogen van je testosteron level op een effectieve en geheel veilige manier met 100% natuurlijke ingrediënten.

 • Helpt tegen vermoeidheid, prikkelbaarheid en verlies van concentratie

  Blijf gemotiveerd en geconcentreerd tijdens een krachttraining of bodybuilding sessie. Concentratie is een belangrijke factor voor succes en continuïteit. Ervaar de positieve voordelen van een hoog testosteron tijdens zware en langdurige trainingen.

Ingrediëntenlijst “TESTOGEN

Testogen samenstelling
per dosering (4 pil capsules):
Gemiddelde hoeveelheid
in milligram:
D Aspartic Acid 2000 mg
Tribulus Terrestris (fruit extract) 300 mg
Panax Genseng (root) 250 mg
Fenugreek Extract (seeds) 200 mg
Zinc 72 mg
Pyridoxine Hydrochloride (B6) 56 mg
Riboflavin (B2) 20 mg
Calcium Pantothenate (B5) 12 mg
Selenium 245.2 mcg
Cholecalciferol (D3) 10 mcg

Het “TESTOGEN” label

Hieronder kun je het originele label van Testogen vinden.
testogen_label Klik op de afbeelding om het originele formaat te bekijken.

Hoe gebruik ik “TESTOGEN“?

Testogen is een all day workout supplement welke wordt geleverd in pil capsules. Elke tube verpakking Testogen heeft een inhoud van 120 pil capsules welke gelijk staat aan een maandvoorraad. Het supplement is eenvoudig te gebruiken, neem dagelijks 30 tot 45 minuten voorafgaand aan een krachttraining sessie (tijdens de preworkout maaltijd) vier Testogen pil capsules in. Neem de pil capsule bij voorkeur in met water of je pre-workout eiwitshake.

Waar kan ik “TESTOGEN” kopen?

Wil je Testogen zelf proberen? Testogen kun je morgen al thuis hebben door hier te klikken en het product te bestellen. Testogen is een 100% natuurlijk en legaal alternatief voor testosteron en steroïdehormoon. Ervaar zelf de explosieve kracht en bevordering van spiermassa groei.

5 reacties op “Review: Testogen”

 1. hey, ik heb een vraag. op dit moment ben ik ongeveer 2 maanden dag in dag uit aan het krachttrainen. ik zie wel wat vooruitgang maar eigenlijk niet zoveel als ik gehoopt had. ik raak uitgeput en ben vermoeid. opgeven wil ik ook niet, kan een supplement zoals testogen mij echt helpen?

  1. Beste Anthonio,

   Bedankt voor je reactie. Supplementen zoals Testogen kunnen je zeker helpen met de opgenoemde symptomen, hou er wel rekening mee dat zonder een gezond en gevarieerd voedingspatroon supplementen niet het optimale effect hebben. Overigens zou het verstandig zijn om enkele rustdagen per week aan te houden.

   Met sportieve groet,

   Team Krachttrainingen.com

 2. Beste,

  Ik heb nu enkele keren mijn testosteron laten controleren en het is telkens te laag, heeft iemand ervaring met Testogen? Is het veilig om te gebruiken. ect.

  Bijvoorbaat dank,

  Paul

  1. Beste Paul,

   Hartelijk bedankt voor je reactie. Testogen bevat enkel natuurlijke testosteron boosters in tegenstelling tot testosteron en steroïdehormoon injecties. Testogen zorgt dus op een veilige wijze voor een natuurlijke verhoging van het testosteron level.

   Met sportieve groet,

   Team Krachttrainingen.com

  2. Paul, ik gebruik Testogen een kleine 3 maanden en het heeft effect. Duurde voor mij wel een tijdje voordat de werking zichtbaar was in de metingen, kleine 6 tot 8 weken ~~ S.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *