De beste krachttraining supplementen

whey protein poeder behoort tot een van de beste supplementen!Tegenwoordig worden de voedingssupplementen veel vaker gebruikt. Ze werden eerder in de bodybuilding wereld geaccepteerd, maar nu vind je ze ook in de gewone fitnessruimten. Maar er zijn ook mensen die denken dat supplementen een slechte naam hebben. Toch is dat niet zo. Je hoeft je er namelijk niet druk over te maken, veel professionele trainers maken nu gebruik van deze voedingssupplementen. De meeste supplementen die nu te koop zijn, zijn vooraf getest en worden
continu verbeterd. Dit houdt in dat ze een stuk veiliger zijn en ook effectiever zijn dan voorheen. Wil je ook voedingssupplementen gebruiken voor de krachttraining, dan verbeter je meteen het niveau van de training. Er zijn dan een aantal opties die hieronder worden uitgelegd.

De beste soorten supplementen voor krachttraining:

1. Whey eiwitten

De eiwitten kunnen we niet meer wegdenken bij fitness. Ze zijn goed voor de opbouw van spiermassa. Maar er zijn diverse varianten op de markt, ook is er verschil in de kwaliteit
van het eiwit. Meestal zijn de goedkoopste varianten slecht van kwaliteit (maar let op, dat is dus niet altijd). Dit komt omdat de goede eiwitstoffen en bouwstoffen zijn vervangen door ongezonde vulling, waaronder melkpoeder en conserveringsmiddelen. Het beste kun je de eiwitten nemen als gezonde shake, je neemt dan één of twee scheppen eiwitpoeder en misschien wat fruit als je dat lekker vindt. Je kunt dan halfvolle of magere melk gebruiken, met de afmeting één op tien. Klik hier om Whey eiwitten te kopen.

2. Branched Chain Amino Acids (BCAA)

Er kan ook gekozen worden voor aminozuren en dan zijn BCAA’s de beste keuze. Dit zijn namelijk de bouwstenen van je lichaam om spiermassa op te kunnen bouwen. Ze kunnen verdeeld worden in essentieel en niet-essentieel. De eerste categorie kan zelf niet worden aangemaakt door het lichaam. Voorbeelden van essentiële aminozuren zijn leucine, iso-leucine en valine.

3. Pre-workout energie boosters

Je hebt voldoende energie nodig. Voordat je gaat trainen neem je pre-workout supplementen. Het is wel zo dat de werking tussen de supplementen kan verschillen. Soms heb je snel resultaat, het kan ook weken duren. Even ontdekken wat dus het beste bij je past.

4. Multivitaminen

Dan is er nog gevarieerd en gezond eten. Daarbij horen ook vitaminen en mineralen. Deze kun je uit de voeding halen en anders moet je kijken welke vitaminen je extra in kunt nemen en hoe je dat het beste kunt doen. Het is afhankelijk van je eetpatroon welke vitaminen en mineralen je nog niet voldoende binnenkrijgt.

5. Thermogene vetverbranders

Wil je meer spierdefinitie? Dan zijn er verschillende vetverbranders die je hierbij kunnen helpen. Een paar voorbeelden zijn groene thee extract, acetyl-carnitine en carnitine. Het kan natuurlijk worden geprobeerd en dan ontdek je wat je voordelen zijn van deze middelen en wat het met je lichaam doet. Bevalt het goed? Dan kun je er vaker gebruik van maken en op deze manier werk je dus aan een goed lichaam bij krachttraining.

4 reacties op “De beste krachttraining supplementen”

 1. Beste,

  Kan je mij een zeer goede eiwit poeder en Bcaa verkopen.
  Ik ben wielrenner en wil meer spiermassa in de benen.

  Kan je mij zeggen hoe ik met deze supplementen te werk ga. Dit is allemaal nieuw.
  Je mag mij zeker het beste verkopen. Msschn puur eiwit!

  Alvast bedankt

  Mvg

  1. Beste van den Berghe,

   We raden Whey Perfection aan van Body&Fit. Dit is de meest gebruikte en één van de hoogst kwalitatieve eiwit poederen in Nederland. De “Naturel” variant is het meest aan te raden, aangezien het smaakloos is en hierdoor de meest gezonde alternatief is. Als de smaak belangrijk is, kun je natuurlijk een variant met je favoriete smaak kiezen. Je kunt dit product hier bekijken:

   http://www.krachttrainingen.com/shop/whey-perfection/

   Drink tweemaal op een dag de eiwit shake. Neem de eerste eiwit shake van 10-20 gram, 30 minuten voor het trainen. Vervolgens de tweede van 20-40 gram, 30 minuten na het trainen. Dit zijn de meest vitale momenten om een eiwit shake te consumeren en voorkomen afbraak van spieren en versnellen het herstel process van de spieren. Natuurlijk is het nog belangrijker om een eiwit-rijk dieet te hebben, aangezien supplementen zoals het woord al aangeeft enkel toevoegingen zijn aan je echte voeding.

   Success!

  1. Beste Niels,

   De supplementen die we echt aanraden voor spieropbouw zijn Creatine en Whey Proteinen (eiwitten). Deze helpen het herstelproces van de spieren en geven je meer energie tijdens het trainen. We kunnen het niet vaak genoeg zeggen, maar wees alert op wat je eet! Met een goed dieet zal je meer bereiken dan een arsenaal van supplementen.

   Succes!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *